-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Értékesítő
-
Asszisztens
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
karbantartó
-
Kőműves
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az Agárdi Pálinkafőzdében 2002 óta készülnek a legkülönfélébb - cigánymeggy, birs, körte, feketeribiszke - minőségi gyümölcspárlatok. Az alapanyagot többnyire az üzemet körülölelő gyümölcsösökből szüretelik. Saját bevallásuk szerint kizárólag első osztályú, tiszta, érett gyümölcsökből főznek, ennek köszönhető az extra minőség. A régi hagyományokon alapuló pálinkakészítést a legmodernebb erjesztési és lepárlási technológiával ötvözik.
A pálinkafőzde munkatársa bemutatót tartott nekünk:
(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)
Az Agárdi Pálinkafőzde kitüntetései alapján a legeredményesebb hazai pálinkafőzdének mondható. Közép-Európa egyik rangos fesztiválján, a 2006-os bécsi Destillata szakkiállításon birs és erdei meggy pálinkája aranyérmet, további 11 párlata ezüst- és bronzérmet nyert.Különlegességük az Agárdi Bencés likőrcsalád, melyet a Pannonhalmi Főapátsággal közösen, ősi receptúra alapján "kotyvasztanak".
A videót a LIONS Média készítette.