-
Asszisztens
-
takarító
-
karbantartó
-
Kőműves
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Értékesítő
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Takarító - Dunakeszi
2024. 11. 22
-
Projektvezető
2024. 11. 24
-
Áruösszekészítő - raktáros
2024. 11. 24
-
Nyugdíjas takarító
2024. 11. 24
-
Ingatlanközvetítő
2024. 11. 24
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az Agárdi Pálinkafőzdében 2002 óta készülnek a legkülönfélébb - cigánymeggy, birs, körte, feketeribiszke - minőségi gyümölcspárlatok. Az alapanyagot többnyire az üzemet körülölelő gyümölcsösökből szüretelik. Saját bevallásuk szerint kizárólag első osztályú, tiszta, érett gyümölcsökből főznek, ennek köszönhető az extra minőség. A régi hagyományokon alapuló pálinkakészítést a legmodernebb erjesztési és lepárlási technológiával ötvözik.
A pálinkafőzde munkatársa bemutatót tartott nekünk:
(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)
Az Agárdi Pálinkafőzde kitüntetései alapján a legeredményesebb hazai pálinkafőzdének mondható. Közép-Európa egyik rangos fesztiválján, a 2006-os bécsi Destillata szakkiállításon birs és erdei meggy pálinkája aranyérmet, további 11 párlata ezüst- és bronzérmet nyert.Különlegességük az Agárdi Bencés likőrcsalád, melyet a Pannonhalmi Főapátsággal közösen, ősi receptúra alapján "kotyvasztanak".
A videót a LIONS Média készítette.