-
Értékesítő
-
takarító
-
Asszisztens
-
Kőműves
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Kasszás diákmunka Szigetváron (WHC022602)
2024. 11. 21
-
Gyorséttermi Diákmunka A Burger King-Ben. - Győr
2024. 11. 21
-
Diákmunka: Ajándékcsomagolás a IX. kerületben - Br. 2500-3250 Ft / óra
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az aszaltgyümölcsös sangria készítése
Hozzávalók:
6 db aszalt, szeletelt füge, 6 szárított sárgabarack, szeletekre vágva 1 / 2 csésze aszalt áfonya, 1 / 2 csésze mazsola, 1 / 4 csésze brandy, 2 evőkanál méz, 1 üveg Rioja vagy Merlot, 1 liter ásványvíz
Elkészítése:
Egy edényben keverjük össze a szárított gyümölcsöket, a brandyt és a mézet.
Alacsony lángon addig főzzük, amíg fel nem forr. Ezután vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Majd adjuk hozzá a bort és jól keverjük össze. Ezután hűtőszekrényben hagyjuk állni egy napig. A legmutatósabb, ha üvegkancsóban szolgáljuk fel.
Tálaláskor adjunk hozzá jégkockákat és az ásványvizet.
értékelés