-
Értékesítő
-
karbantartó
-
Kőműves
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Asszisztens
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Tavaszi káposztasaláta curryvel
Hozzávalók:
-
- 1-2 szál sárgarépa
- 1 alma
- egy marék mazsola
- 3 dl tejföl
- majonéz
- curry
- só
- bors
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük és besózzuk, majd 15 percig állni hagyjuk. Ezután kinyomkodjuk, és hozzá tesszük a szintén lereszelt répát. Összekeverjük a majonézt, tejfölt, a fűszerekkel, a mazsolával és a kis kockára vágott almával. Ha kész, ráöntjük a mártást a káposztára. Ha már állt egy kicsit a hűtőben, és összeértek az ízei, még finomabb!
értékelés