-
Értékesítő
-
Kőműves
-
karbantartó
-
Szállodai recepciós állás
-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Eladó | Szolnok
2024. 12. 02
-
IT data engineer
2024. 12. 02
-
Minőségellenőrzési munkatárs
2024. 12. 03
-
Könyvelő gyakornok
2024. 12. 03
-
Játékbolti kisegítő
2024. 12. 03
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Ez alapján a tudósok úgy vélik, hogy ez a zöldség megakadályozhatja a rákos sejtek kialakulását, vagy akár el is pusztíthatja őket.
Amit a vízitormáról tudnunk kell – Hagyományos nézet
- A kutatók naponta 85 gramm vízitormát adtak 30 férfinek és 30 nőnek, a szokásos étrendjükön kívül. A résztvevők 19 és 35 év közöttiek, és fele közülük dohányzó.
- A rákban szenvedők esetében 22,9%-al csökkent a fehérvérsejtek megbetegedése.
- Az antioxidánsok szintje is jelentősen növekedett, főleg a dohányzók körében. Az antioxidánsok csökkentik a rák veszélyét azáltal, hogy eltávolítják a szervezetben található „szabad gyököket”, amelyek károsítják a sejteket.
- A vízitorma egy vízi, leveles zöldség, amely nagy mennyiségben tartalmaz vasat, kalciumot és C-vitamint.
- A tanulmányt a Vizitorma Szövetség hozta létre, amelyet az Egyesült Királyság három legnagyobb vízitorma termelője alkot.
- Más tudósok kritizálták a tanulmányt, mondván, hogy túl kevés személy szerepelt a tanulmányban, és megvitatták azt az állítást, miszerint a vízitorma hatékonyabb a rák ellen, mint más gyümölcsök és zöldségek. Karol Sikora, az Imperial Egyetem rákgyógyász professzora szerint a tanulmány következtetései „nagymértékben túlbecsültek”.
- Ezt a tanulmányt az teszi különlegessé, hogy a résztvevő személyek kis mennyiségben fogyasztották a vízitormát, hogy megfigyeljék milyen hatással lehet az olyan közismert rákkockázat biomarkereire, mint a DNS károsítására.”- nyilatkozta Ian Rowland vezető kutatóprofesszor.
Amit a vízitormáról tudnunk kell – Alternatív nézet
- A vízitorma közismert példája a „rákellenes ételeknek”, mivel olyan növényi tápanyagokat tartalmaz, amelyek erősítik a szervezet rákellenes védelmét.
- Egyetlen élelmiszer rákellenes hatásának a tanulmányozása nyugatias, részleges módja a rákellenes táplálkozás vizsgálatának. A helyes rákellenes táplálkozás magába foglalja a hagymát, a fokhagymát, a brokkolit, a nyers hajtásokat, a mandulát, a fekete áfonyát és sok más élelmiszert és fűszert, amelyek szinergikusan működnek a rák megelőzése érdekében. Nem lehet egyszerre egyet tanulmányozni és elvárni, hogy pontosan felmérjük a szinergikus működésüket.
- Sok hagyományos tudós nem akarja belátni, hogy az élelmiszerek erőteljes rákellenes drogokat tartalmaznak, amelyek sokkal hatékonyabbak, mint a kemoterápia, így tehát megtámadnak minden olyan tudományos tanulmányt, amely kedvező fénybe helyezi az élelmiszereket, a gyógynövényeket, vagy az étrend kiegészítőket.
- A rák egy olyan betegség, amelyet könnyen meg lehet előzni élelmiszerek, kiegészítők és gyógynövények által, és a kezdeti állapotában általában könnyen vissza lehet fordítani.
A hagyományos orvostudománynak hasznára válik a rák, és függ a betegségtől, mivel a gyógyszerészeti, a sugárzás, a műtét és más veszélyes kezelések által sok millió dollár bejövetelre tesz szert. A rákipar már nem titkolja, és nem tiltja be a rákellenes élelmiszerekről vagy a valódi megelőzési módszerekről szóló információkat, amelyek biztonságosak, egyszerűek és hozzáférhetőek.
„A vízitorma csak egyike a sok rákellenes élelmiszernek, amelyet minden olyan személynek javasolok, akit érdekel a rák megelőzése vagy gyógyítása. A vízitormát fogyasszuk fokhagymával, keresztesvirágú zöldségekkel, nyers mandulatejjel, nyers zeller lévellel, a spirulinához és chlorellához hasonló szuperételekkel és retekcsírával. Ugyanakkor olyan kiegészítőkkel is párosíthatjuk, mint a cink, a szelén és a reishi gombák, vagy az esőerdőben található olyan gyógynövényekkel, mint a macskakarom.
Ily módon a modern tudomány által ismert leghatékonyabb rákellenes kezelési tervet követjük. A hagyományos rákkutatás meg sem közelítheti ezeknek a rákellenes élelmiszereknek, gyógynövényeknek és kiegészítőknek a hatékonyságát.”
Következtetés
A vízitorma fogyasztása támogatja a szervezetet a rák leküzdésében!