-
takarító
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Értékesítő
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Kőműves
-
karbantartó
-
Óvodapedagógus
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Készítsünk kovászos uborkát fokhagymával
A kaprot helyezzük a befőttes üveg aljára, majd vágjuk le az uborkák végeit, hosszában szeljük négybe őket, végül helyezzük az üveg alján lévő kaporra. Ezt követően öntsük fel sós vízzel (langyos-meleg vizet használjunk), és tegyük rá a fokhagymát és a megpirított kenyeret. Az üvegeket takarjuk le, majd pedig 3-4 napig hagyjuk savanyodni. Amikor elkészült, szűrjük le. Ezután az uborkát hideg helyen tároljuk (hideg kamrában, esetleg hűtőszekrényben), hogy íze tovább finom maradjon.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 17. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.