-
Asszisztens
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Kőműves
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
karbantartó
-
takarító
-
Értékesítő
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Vállalati jogtanácsos
2024. 11. 21
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az ukrán rakott burgonya elkészítése - 4 személyre
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és három milliméternyi karikákra vágjuk. A vöröshagymát felaprítjuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A kicsavart savanyú káposztát hozzáadjuk, az őrölt borssal meg egy kevés cukorral megszórjuk, és lefedve puhára pároljuk. Egy mély tűzálló tálat kizsírozunk, egy sor burgonyakarikát belefektetünk, megsózzuk, és egy réteg savanyú káposztát meg a karikákra vágott füstölt kolbászt ráterítjük. A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart, de a tetejére burgonya kerüljön. Végül a terföllel leöntjük, és forró sütőben szép pirosra sütjük.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 19. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.