A legfinomabb birsalmasajt recept kezdőknek - ennyire egyszerű A háziasszonyok a birsalmasajtot októberben-novemberben főzték.Hoztunk egy nagyon könnyű receptet, amit bárki elkészíthet.... RÉSZLETEK
Konyhakert betakarítása és befőzés A Green Team évadzáró részében a nyári forróság utáni gondozásé, táplálásé a főszerep, na meg persze a befőzésé! Az évad 10. részében Havas Dóra gasztroblogger csatlakozik McMemeny Márkhoz és Szomoru Miklóshoz, hogy hasznos tanácsokkal lássa el a két műsorvezetőt a kertben termett zöldségek felhasználásával kapcsolatban. ... RÉSZLETEK
Így készül a gellérthegyi birsalmasajt Csaknem tíz éve, hogy pincénkben megtaláltam anyai nagyanyám, Etelka néni kisalakú, keményfedeles 110 éves receptkönyvét. A belőle készített birsalmasajt ma is megállja a helyét a receptek közt! ... RÉSZLETEK
Így főzd be a paradicsomot passzírozás és tartósítószer nélkül Évek óta nem passzírozom a paradicsomot befőzésnél, a tippet még a szomszédasszonyomtól kaptam. Mutatom a receptet. ... RÉSZLETEK
A legfinomabb málnalekvár receptek: nem lehet őket elrontani Érik a meggy, a málna és a piros bogyós gyümölcsök. Ha nem fogy el rögtön, pár nap alatt megromlik. Ne hagyjuk annyiban, főzzünk belőlük lekvárt! ... RÉSZLETEK
Ez a legfinomabb házi naspolya lekvár recept Nagyon egyszerűen elkészíthető naspolya lekvár recept. Így állj neki! ... RÉSZLETEK
Naspolya: el sem hiszed, mennyi mindent kibír! Az olykor csodagyümölcsnek is elkeresztelt naspolya lassan eltűnőben levő gyümölcsritkaságnak számít, pedig nincsenek nagy igényei. ... RÉSZLETEK
Így készíts birsalmalekvárt egyszerűen és tartósítószer nélkül Ki ne imádná ezt a fajta birsalma lekvárt? Egyszerű elkészíteni, nincs benne tartósítószer, csak gyümölcs, citrom és egy kis cukor.... RÉSZLETEK
Paradicsom befőzése könnyen: ennél a módszernél nincsen egyszerűbb Sokak szerint a paradicsombefőzés alfája és omegája a passzírozás. Mutatunk ennél egy jóval egyszerűbb és gyorsabb módszert! ... RÉSZLETEK
Kovászos és ecetes uborka: így készítsd el egyszerűen! Savanyúság márpedig dukál a sült hús vagy a tányér pörkölt mellé! Ki-ki maga döntse el, melyiket szereti jobban, közben mi elmeséljük, hogyan készülnek. ... RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK
A nyúltartás téli szabályai - így gondozd télen a kedvencedet Mit tehetünk azért, hogy kis kedvencünk télen is jól érezze magát? Hogyan lehet már most felkészülni? RÉSZLETEK