Őszi gyümölcsbefőzés naspolyából, szőlőből, szilvából Ha a nyár izgalmas ízeit meg akarjuk őrizni az unalmas téli napokra, bizony most kell megdolgoznunk érte. Nézzünk néhány nem hétköznapi receptet! ... RÉSZLETEK
Hogyan aszaljunk gyümölcsöt? A gyümölcsaszalalás a legősibb tartósítási eljárás, amelyhez nem kell semmilyen segédanyag, tartósítószer, csomagolóanyag. ... RÉSZLETEK
Cseresznyelekvár recept tartósítószer nélkül! Végre itt a cseresznye szezon! A cseresznyét már az ókorban az istenek eledeleként tartották számon ezért lássunk hozzá, és főzzünk isteni lekvárt belőle! ... RÉSZLETEK
Tartósítás vegyszer nélkül Nagyon lényeges kérdés, hogy hogyan tartósítsuk a gyümölcsöket, zöldségeket? Ne dobálhatunk mindent a fagyasztóba, mert ott eláll egy darabig, hiszen több élelmiszer nagyon sokat veszít az élvezeti értékéből a fagyasztás után. ... RÉSZLETEK
Paradicsom-i árak! - Piaci körkép Itt a lecsó főzés ideje! Tudta, hogy a magyar paradicsom szó a „Paradicsom almája”, „paradicsomalma” kifejezésből rövidült? A növény „alma” nevét máig őrzi az olasz neve (pomodoro, azaz „aranyalma”). A paradicsomon kívül még sok befőzni való zöldség és gyümölcs kiváló áron kapható a piacokon. Táblázatunkban megnézheti, mit, hol, mennyiért adnak mostanság! ... RÉSZLETEK
Még szerencse, hogy olcsó a krumpli Az elmúlt évekhez képest 2009-ben a legolcsóbb a nagybani és a fogyasztói piacokon is a tavalyi burgonya. Piaci körkép március elején. ... RÉSZLETEK
Mit kell tudni a császárpingvinről? Elég ránézni egy kis totyogós pingvinre ahhoz, hogy azonnal mosolyora húzódjon a szád. Az alábbi cikkben a császárpingvinről tudhatsz meg néhány információt. RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK