Cseresznyelekvár recept tartósítószer nélkül! Végre itt a cseresznye szezon! A cseresznyét már az ókorban az istenek eledeleként tartották számon ezért lássunk hozzá, és főzzünk isteni lekvárt belőle! ... RÉSZLETEK
Süssünk Darázsfészket! A darázsfészek sokunk számára "nagyi sütije". Most az eredeti receptet mutatjuk meg, de a darázsfészek tölteléke lehet kakaó, dió, fahéj, vagy mák is, kinek-kinek kedve és ízlése szerint. Nagyon finom, egy dologra kell csak ügyelni az elkészítésénél: ne süssük túl, mert akkor finom ha puha marad. ... RÉSZLETEK
Ültessünk madárberkenyét! A madárberkenye gyors növésű, szép fehér virágával, narancssárga termésével, zöldről rézvörösre váltó őszi lombszínével díszíti a kertünket és táplálja madárvendégeinket. Legmagasabb kora 120 év. ... RÉSZLETEK
Pálinka helyett lekvárt főzni? Pálinka helyett lekvárfőzésre térhetnek át a gyümölcstermesztéssel foglalkozó horvátországi magyar gazdák, mert január elejétől jövedéki adó terheli a pálinkafőzést a déli szomszédban. ... RÉSZLETEK
Naspolya, berkenye és som Kevésbé ismert, de feltétlenül házikertekbe való gyümölcsfaj a naspolya, a berkenye és a som is!... RÉSZLETEK
Melyek a veszélyes, és melyek az ártalmatlan penészgombák? A penész háztartási jelenléte mellett elég kevés érv szól, legálisan szinte csak egy-két sajtféleségen és a borospincékben fordulhat elő ... RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK
A nyúltartás téli szabályai - így gondozd télen a kedvencedet Mit tehetünk azért, hogy kis kedvencünk télen is jól érezze magát? Hogyan lehet már most felkészülni? RÉSZLETEK