Hogyan készítsünk csalánlevest? A zöld csalánleves elkészítésében leginkább a kreativítás, a fantázia és a kísérletezés a mérvadó, nem pedig egy szigorú útmutatásokat előíró recept. ... RÉSZLETEK
Minestrone leves - gyors verzió A minsetrone könnyű és vitamindús zöldségleves. Egy igazi minestronéba gyakran belekerül a zöldbab, a borsó, és a cannellini bab, de még a brokkoli is. A mi receptünk a "gyors verzió", ami praktikus és ígérjük, ízre is ugyanolyan finom, mintha mondjuk Olaszországban, egy kis Trattoriában fogyasztanánk. ... RÉSZLETEK
Fokhagymakrémleves - ahogy mi szeretjük A fokhagymakrém leves nagyon ízletes és könnyen elkészíthető étel. Aki szereti, az ette már tejszínnel a tetején, sajtos pirítóssal, de vannak helyek, ahol kaláccsal tálalják. Mi most kiválasztottuk a kedvenc fokhagymakrém leves receptünket. ... RÉSZLETEK
Nagymamáink paradicsomleves receptje Ízletes és könnyen elkészíthető paradicsomleves recept következik, ami gyermekkorunk és a menzák betűtésztás levesének ízvilágát hozza vissza. Kimondottan nosztalgiázós napokra. ... RÉSZLETEK
Diétás narancsos sárgarépa krémleves A tavaszi böjtöt a szervezet felfrissítése miatt is vezették be. Ilyenkor tavasszal fontos a felfrissülés és a szervezet méregtelenítése. A sárgarépa egy nagyon hatékony zöldség, megtámogatja a szervezetünk méregtelenítési folyamatait. Íme egy egészséges és finom sárgarépás recept, ami diétázóknak is ajánlott! ... RÉSZLETEK
Az Újházy tyúkhúsleves Magyarország kedvenc étele? Az Újházy tyúkhúsleves végzett az első helyen a Magyarország Kedvenc Étele szavazáson. A főételek kategóriában a töltött káposzta, a desszertek között a madártej lett a kedvenc. A Torkos Csütörtökön indult négy héten és négy napon át tartó internetes felmérésen több mint 77 ezren szavaztak. ... RÉSZLETEK
Meggyleves, a menzakirály A meggy- és más gyümölcslevesek valódi magyar különlegességek, érdemes megkínálni velük külföldi barátainkat. Összegyűjtöttünk néhány meggyspecialitást. ... RÉSZLETEK
Petrezselyem: gyökér vagy levél? A petrezselyem a magyar konyha egyik legrégebben használt zöldsége. Magas illóolaj- és vitamintartalma - levélzöldségként - már kora tavasszal elérhető. ... RÉSZLETEK
Hogyan készítsünk zöld levest? A lúgosító ételek a reneszánszukat élik mostanában. Nem diétás megfontolásból, de annak is beillő levesfinomságot ajánlunk a levesek, és a zöldségek kedvelőinek. ... RÉSZLETEK
Főzzünk csodalevest! A most következő levessel akár hét nap alatt is karcsúbb lehet! A torontói Központi Kórház diétájával egy hét alatt 5-8 kilót is fogyhat szenvedés nélkül. A szervezet ugyanis több kalóriát éget el, mint amennyit a csodalevessel elfogyasztunk. Most nem csak az alapreceptet, de három finom variációját is elkészíthetjük! ... RÉSZLETEK
Mit kell tudni a császárpingvinről? Elég ránézni egy kis totyogós pingvinre ahhoz, hogy azonnal mosolyora húzódjon a szád. Az alábbi cikkben a császárpingvinről tudhatsz meg néhány információt. RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK