-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
karbantartó
-
Kőműves
-
sofőr
-
Szállodai recepciós állás
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Értékesítő
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Eladó | Szolnok
2024. 12. 02
-
IT data engineer
2024. 12. 02
-
Minőségellenőrzési munkatárs
2024. 12. 03
-
Könyvelő gyakornok
2024. 12. 03
-
Játékbolti kisegítő
2024. 12. 03
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Aszalt paradicsomot házilag nagyon könnyen tudunk készíteni. Csak egy süttő, pici fűszer és olívaolaj kell hozzá!
Aszalt paradicsom ár
Egy kis üveg aszalt paradicsom ára fajtától függően ezer forint körül mozog. Otthon egyszerűen fillérekből elkészíthetjük.
Aszalt paradicsom házilag
A házi aszalt paradicsom nagyjából egy tízperces előkészítést igényel, amelynek a legnagyobb része a szeletelés. Bármilyen paradicsomból elkészíthetjük, attól függően, hogy éppen mi van otthon.
Hozzávalók:
- 2 maréknyi paradicsom
- 1 csokor bazsalikom
- kb. másfél deci olívaolaj
Ízlés szerint tehetünk bele sót és borsot is, de én nem szoktam, mert szerintem enélkül is nagyon finom.
Aszalt paradicsom tárolása
Az aszalt paradicsom a kamrapolcon az olajban sokáig eláll. Ha felbontjuk, akkor a biztonság kedvéért tegyük be a hűtőbe.
Aszalt paradicsom felhasználása
Az aszalt paradicsom egy igazi finomság. Mivel elég intenzív az íze, ezért érdemes vele csínján bánni. Néhány darab mehet belőle a tésztaszószba, a pesztóba vagy a pizzára. Jól illik a tejszínes csirkébe, de bármilyen sós kelttésztába szórva is nagyon finom.