-
Kőműves
-
Értékesítő
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
takarító
-
Óvodapedagógus
-
Asszisztens
-
karbantartó
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Eladó - Webshop Eladó / Ügyfélszolgálatos
2024. 11. 20
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A kenyérsütéshez nem kell kenyérsütőgép, csak egy kis bátorság, hogy hozzáfogjunk.
Kaldeneker György olívaolajos laposkenyeret (focaccia) készít, napon szárított paradicsommal és rozmaringgal.Lássuk!
(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)
Rozmaringos aszalt paradicsomos mediterrán kenyér
Hozzávalók:
-
50 dkg búzaliszt
-
1 csomag szárított élesztő
-
2 teáskanál só
-
2 teáskanál cukor
-
3 dl víz
-
1,5 dl olívaolaj
-
1 szál rozmaring
-
7-8 szem aszaltparadicsom
Még több recept: www.kaldeneker.hu
értékelés