-
Műszaki ügyintéző
-
Óvodapedagógus
-
Bolti Eladó
-
Kőműves
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Hentes! segédmunkás! betanított munkás!
-
Autóalkatrész értékesítő
-
CNC fafeldolgozó
2024. 10. 14
-
Értékesítési Asszisztens | Miskolc
2024. 10. 14
-
Bérszámfejtő (Győr és Debrecen) - Családbarát munkahely - Heti 2 nap HO
2024. 10. 18
-
Gépkezelő - Biatorbágy
2024. 10. 18
-
Faipari segédmunkás - Biatorbágy
2024. 10. 18
-
Logisztikai és vámügyintéző - Székesfehérvár
2024. 10. 18
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A kenyérsütéshez nem kell kenyérsütőgép, csak egy kis bátorság, hogy hozzáfogjunk.
Kaldeneker György olívaolajos laposkenyeret (focaccia) készít, napon szárított paradicsommal és rozmaringgal.Lássuk!
(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)
Rozmaringos aszalt paradicsomos mediterrán kenyér
Hozzávalók:
-
50 dkg búzaliszt
-
1 csomag szárított élesztő
-
2 teáskanál só
-
2 teáskanál cukor
-
3 dl víz
-
1,5 dl olívaolaj
-
1 szál rozmaring
-
7-8 szem aszaltparadicsom
Még több recept: www.kaldeneker.hu
értékelés