-
Értékesítő
-
sofőr
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
karbantartó
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Kőműves
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Eladó | Szolnok
2024. 12. 02
-
IT data engineer
2024. 12. 02
-
Minőségellenőrzési munkatárs
2024. 12. 03
-
Könyvelő gyakornok
2024. 12. 03
-
Játékbolti kisegítő
2024. 12. 03
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Nyári délutánok könnyű desszertje ez a joghurtos epersaláta.
Nézzük, hogy készül a nagy mű!
Bazsalikomos epersaláta rétes kosárban
Hozzávalók:
-
1 csomag réteslap
-
2 pohár joghurt
-
30 dkg eper
-
2 evőkanál méz
-
féldiónyi gyömbér
-
3 evőkanál porcukor
-
fél citrom leve
-
4 db bazsalikomlevél
-
1 ág levendula
Még több recept: www.kaldeneker.hu
A joghurtot papírtörlőn keresztül lecsöpögtetjük. Mézzel vagy juharsziruppal édesítjük és belereszelünk egy kis darab friss gyömbért.
A réteslapból 10x10 cm-es négyzetekel vágunk, majd 3-4 lapot összefogva kibéleljük egy muffinforma belsejét. 130°C-on süssük elő a réteskosárkáinkat, amíg aranysárga színt nem kap.
A megmosott és feldarabolt szamócából álló salátát feldobhatjuk fűszernövényekkel: bazsalikommal, mentával, levendulával, megcsorgatjuk balzsamecettel és pár csepp citromlével.
értékelés