-
karbantartó
-
Értékesítő
-
Asszisztens
-
takarító
-
Kőműves
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Óvodapedagógus
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Komissiózó / Rendelés ellenőr
2024. 11. 21
-
Teherautó sofőr (CE) Frigo disztribúció
2024. 11. 21
-
Tolóoszlopostargonca-vezető
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)
Gyömbéres-szójás párolt hal elkészítése
-
4 darab Rozmár mélyhűtött pangasius halfilé,
-
1 diónyi friss gyömbér,
-
2 gerezd fokhagyma,
-
3 szál újhagyma,
-
4 evőkanál szójaszósz,
-
3 evőkanál Bertolli Gentile olívaolaj,
-
darált bors.
A párolt hal köretéhez:
-
40 dkg apró burgonya,
-
kakukkfű,
-
fél zacskó Bertolli Originale paradicsomszósz,
-
2 evőkanál Bertolli Gentile olívaolaj,
-
2 cl vodka,
-
só.
Egy kis tálba tegyük a vékony gyufaszál vékonyságúra összevágott gyömbért és fokhagymát, öntsük rá a szójaszószt és az olívaolajat. Daráljunk rá borsot, majd adjuk hozzá a ferdén felszeletelt újhagymát és keverjük jól össze.
Kevéske olívaolajjal kenjünk ki egy kisebb tűzálló tálat, majd adagonként két-két félbevágott halfilét egymásra téve helyezzük a tálba. Mindegyik tetejére csorgassunk a hagymás fűszeres szójás pácból, majd alufóliával fedjük be.
Tegyük előmelegített sütőbe, és 150 fokon pároljuk 20-25 percig. Ha elkészült, óvatosan lapátkanállal tálaljuk nagy tányérra, körítésnek paradicsomos krumplit készítsünk.
A körethez főzzük meg sós vízben a meghámozott burgonyákat. Egy nagy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, tegyük bele a megfőtt és leszűrt burgonyát, majd pár percig pirítsuk. Öntsük rá a paradicsomszószt, egy kortynyi vodkát és jól forraljuk össze.
Ez az étel bármilyen szálkanélküli hallal elkészíthető!
Kapcsolódó oldalak: