-
Óvodapedagógus
-
karbantartó
-
Értékesítő
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
takarító
-
Asszisztens
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Eladó - Webshop Eladó / Ügyfélszolgálatos
2024. 11. 20
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A spárgával töltött lepényhal fenséges eledel és még egészséges is - állítja Kaldeneker György, tévészakács; márpedig ő csak tudja.
Spárgával töltött lepényhal elkészítése:
Hozzávalók:
-
8 darab mélyhűtött lepényhal filé,
-
2 csokor zöldspárga,
-
2 evőkanál Bertolli Verde bazsalikom peszto,
-
3 evőkanál Bertolli Gentile extra szűz olívaolaj,
-
1 csokor citromfű, só, darált bors,
-
2 szem paradicsom
A lepényhal filéket hideg helyen, lehetőleg hűtőszekrényben olvasszuk ki. Tegyük egymás mellé egy nagy tálcára, daráljunk rá borsot, tépkedjünk rá citromfű leveleket, és kenjük meg bazsalikomos pesztóval. Forraljunk fel egy nagy lábasban sós vizet, majd tegyük bele a megtisztított és alaposan megmosott spárgákat. Főzzük két percig, majd szedjük át egy hideg vízzel telt edénybe. Várjuk meg míg lehűl, majd szedjük át egy szűrőedénybe, és csepegtessük le alaposan.
Csorgassunk 1-2 evőkanál olívaolajat egy nagy tűzálló sütőedény aljára, majd helyezzünk el egymás mellé négy darab befűszerezett halfilét. Egyenként a tetejére 8-10 szál megfőzött spárgát tegyünk, és utána fedjük be a maradék halfilékkel. Kenjünk meg alaposan paradicsomszósszal, tetejére egy-egy szelet paradicsomot helyezzünk. Csorgassuk meg olívaolajjal, majd tegyük előmelegített sütőbe, ahol 150 fokon 15-20 perc alatt készre pároljuk. Köretnek hozzá spárgát és kapros újburgonyát kínáljunk.