Főzzünk együtt! - Spenótos hal Könnyű elkészíteni és igazi ínyencség még azoknak is, akik amúgy nem lelkesednek a spenótért. Vagy a halért. így együtt azonban teljesen más. Valami ínyencség. RÉSZLETEK
Tartósítás vegyszer nélkül Nagyon lényeges kérdés, hogy hogyan tartósítsuk a gyümölcsöket, zöldségeket? Ne dobálhatunk mindent a fagyasztóba, mert ott eláll egy darabig, hiszen több élelmiszer nagyon sokat veszít az élvezeti értékéből a fagyasztás után. RÉSZLETEK
Sült zöldséges penne: Kaldeneker kitálal - videórecept Ha unod már a mindennapi olasz tésztát, akkor hagyd magad rábeszélni erre az extravagáns receptre. Most megmutatjuk, hogy nem minden tésztaféle hizlaló és egészségtelen. RÉSZLETEK
Narancsos libacomb céklakörítéssel: Kaldeneker kitálal - videórecept Újra előkerülnek a rég elfeledett ételek, ám egészen új köntösbe burkolóztak. Most például libaköntösbe. Még a cékla is libabőrös lesz tőle. RÉSZLETEK
Ünnepi előétel: lazactatár avokádókrémmel: Kaldeneker kitálal - videórecept Különleges, nyers lazacból készülő tatárcsemege. Kaldeneker György kivégez egy lazacot és mesés ételt farag belőle! Nézd meg videón! RÉSZLETEK
Valentin napi finomság: aszalt paradicsomos kenyértekercs Mit kezdhetünk pár darab napon szárított mézédes paradicsommal, kevéske liszttel és jófajta olívaolajjal? Kaldeneker György most jól megmutatja! RÉSZLETEK
Szerelmi torta: Kókuszos répakuglóf Bizony, Kaldeneker a répával nem viccel, ez itt most komoly: jött, főzött ezerrel és hátrahagyta a világ egyik legkülönlegesebb kuglófját. RÉSZLETEK
Gyömbéres-szójás párolt hal: Kaldeneker kitálal - videórecept A Vietnámból származó Pangasius filé (magyarul cápaharcsa) szálkamentessége és enyhe halíze miatt jól fűszerezhető, könnyen elkészíthető halféleség. Kaldeneker György most szójaszósszal, gyömbérrel ízesíti. RÉSZLETEK
Vaníliás kagyló metélt tésztával: Kaldeneker kitálal - videórecept Új-zélandi zöld kagylóból és indonéz vaníliababból készít egzotikus, gyors tésztaételt Kaldeneker György, az édenkert.hu kedvenc szakácsa. RÉSZLETEK
Tavaszi borjúragu: Kaldeneker kitálal - videórecept A borjú húsa több vizet és fehérjét, de kevesebb zsiradékot tartalmaz, ezért íze finomabb, egészségesebb, mint a felnőtt marháé. Friss zöldségekkel és fűszernövényekkel ideálisan párosítható. RÉSZLETEK
Töltött káposzta, bejgli - a karácsonyi menü ártalmas lehet kedvenceink számára A karácsonyi ünnepek idején sokan többet esznek, mint az év más időszakában. Fontos, hogy kedvenceiknek ilyenkor se adjunk bizonyos dolgokat, mert megbetegedhetnek. RÉSZLETEK
Bichon frise, a vagány kiskutya A bichon frise állítólag Tenerifféről származik, ez a vérmérsékletén meg is látszik. Igazi spanyolos temperamentumú, nagyon vagány kiskutya. RÉSZLETEK
A tengerimalac fajtái A tengerimalacnak igen sok változata létezik. Az alábbi áttekintésben szőrtípusok szerint csoportosítottuk a ezeket a kedves és méltán közkedvelt állatokat. RÉSZLETEK