-
Óvodapedagógus
-
takarító
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Kőműves
-
karbantartó
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Asszisztens
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Ha sok a koktélparadicsomtok, akkor próbáljátok ki ezt a receptet.
Amikor túl sok koktélparadicsom terem, akkor felmerülhet a kérdés, hogy mit lehet vele csinálni, ha már túl vagyunk a szendvics, a caprese és bármilyen könnyed nyári salátán. Passzírozni, befőzni nem érdemes, mert ahhoz túl kicsi, hoztunk egy gyors, jól bevált receptet.
Házi aszalt paradicsom recept
A házi aszalt paradicsom nagyjából egy tízperces előkészítést igényel, amelynek a legnagyobb része a szeletelés. Bármilyen paradicsomból elkészíthetjük, attól függően, hogy éppen mi van otthon.
Hozzávalók:
- 2 maréknyi paradicsom
- 1 csokor bazsalikom
- kb. másfél deci olívaolaj
Ízlés szerint tehetünk bele sót és borsot is, de én nem szoktam, mert szerintem enélkül is nagyon finom.
Aszalt paradicsom tárolása
Az aszalt paradicsom a kamrapolcon az olajban sokáig eláll. Ha felbontjuk, akkor a biztonság kedvéért tegyük be a hűtőbe.
Aszalt paradicsom felhasználása
Az aszalt paradicsom egy igazi finomság. Mivel elég intenzív az íze, ezért érdemes vele csínján bánni. Néhány darab mehet belőle a tésztaszószba, a pesztóba vagy a pizzára. Jól illik a tejszínes csirkébe, de bármilyen sós kelttésztába szórva is nagyon finom.