-
karbantartó
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
takarító
-
Értékesítő
-
Kőműves
-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Komissiózó / Rendelés ellenőr
2024. 11. 21
-
Teherautó sofőr (CE) Frigo disztribúció
2024. 11. 21
-
Tolóoszlopostargonca-vezető
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A zöld paradicsom is beérik egy kis odafigyeléssel. Hoztunk kettő biztos módszert!
Zöld paradicsom
Az első hidegebb éjszakák beköszöntével én is elgondolkodtam azon, mit csináljak a temérdek zöld paradicsommal, ami a magaságyásainkban terem?! Az első ötletem a csalamádé volt, de nálunk nem igazán fogy. Sokkal jobban szereti a család a piros paradicsomot szendvicsen vagy csak úgy magában, ezért úgy gondoltam, hogy meg próbálom házilag, leszedés után érlelni.
"Erős Pista" házilag: nincsen ennél finomabb és egyszerűbb recept
Zöld paradicsom érlelése: így állj neki!
A zöld paradicsom érlelésének többféle módja van attól függően, hogy milyen lehetőségeink vannak. Például van-e otthon elég nagy hideg pince, kamra vagy nincsen?! Ha igen, akkor lehet dobozban érlelni. Ha nem, akkor a befőttes üveg jobb választás. A következő videóban ezeket vettem sorba.