-
Asszisztens
-
karbantartó
-
Óvodapedagógus
-
Kőműves
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Takarító - Dunakeszi
2024. 11. 22
-
Intézeti titkár
2024. 11. 22
-
Fémipari összeszerelő
2024. 11. 23
-
Hegesztő_villanyszerelő - Külföld
2024. 11. 23
-
Project koordinátor - Dél-Dunántúl
2024. 11. 23
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A borleves elkészítése:
Hozzávalók:
4dl fehér bor
3 tojás
8 dkg cukor
reszelt citromhéj
2 dl meleg víz
A három tojássárgáját 8 dkg cukorral habosra keverünk. Adunk hozzá reszelt citromhéjat, majd a 4 dl borral és a 2dl meleg vízzel felengedjük. Lassú tűzön addig keverjük egy habverővel, amíg fel nem fő. Ha felfőtt, hideg vízbe állítjuk, és megvárjuk amíg kihül. Leginkább hűtve tálaljuk, de melegen is kiváló. Tejszínnel tálaljuk.
értékelés