-
karbantartó
-
Értékesítő
-
Kőműves
-
takarító
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Óvodapedagógus
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Takarító - Dunakeszi
2024. 11. 22
-
Intézeti titkár
2024. 11. 22
-
Junior épületgépész mérnök
2024. 11. 22
-
Könyvelő
2024. 11. 22
-
Takarító
2024. 11. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Tárkonyos-ánizsos pálinka
20 g ánizst zúzzunk össze kisebb mozsárban. Tíz francia tárkonyágat mossunk meg, majd itassuk le róluk a vizet. Tegyük a hozzávalókat egy üvegbe és öntsünk rájuk egy liternyi gabona pálinkát. Sötét helyen érleljük 1-3 hónapon keresztül az italt, míg szép zöld színt kap. Szűrjük le és töltsük dekoratív üvegcsékbe. Jótékony, enyhe hatású emésztést segítő szer.
Citromlikőr (limoncello)
Hámozzunk meg vékonyan 4-5 bio-citromot, tegyük a forgácsot egy üvegbe, majd öntsük fel fél liter vodkával. Hagyjuk állni legálabb 4 hétig, szűrjük le es adjuk hozzá a cukorszirupot. Egy csésze vízből ugyanennyi cukorral főzzünk szirupot, majd miután kihűlt, ízlésünk szerint állítsuk be a likőr édességet.
Marcipánlikőr
100 g marcipánt olvasszunk fel 100 ml meleg vízben, átszűrjük. Miután kihűlt hozzá keverünk 200 ml vodkát vagy fehér rumot. Jót tesz neki egy kis pihentetés.
A Herbáció, a népi gyógyreceptek-, és növényi alapú különleges házi receptek magazinja immár 13 éve folyamatosan kapható az újságárusoknál. Most a nyári szám mellett Zöldségparádé címmel különszámunk is megjelent, valamint a Növénybarát újság: a kerti tippek lapja.