-
takarító
-
Kőműves
-
karbantartó
-
Óvodapedagógus
-
Értékesítő
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Asszisztens
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Vállalati jogtanácsos
2024. 11. 21
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Csicseriborsós finomság elkészítése:
Hozzávalók:
- 1 csomag csicseriborsó (40 dkg)
- olaj (olíva)
- 1 hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- curry, chili, gyömbér, paradicsompüré, bazsalikom, petrezselyem
A csicseriborsós finomság egyszerűen:
A csicseriborsót előző este beáztatjuk. Másnap a hagymát olajon üvegesre futtatjuk, hozzáadjuk a csicseriborsót, sót, 2 púpos kiskanál curryt, 2 chilit, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, belereszelünk kb. 1 diónyi gyömbért, és kis vízzel puhára pároljuk (kb. 1 óra), majd hozzáadjuk a paradicsompürét és még egy kicsit főzzük. Ha kész, petrezselymet és bazsalikomot adunk hozzá. Rizzsel vagy pitával tálaljuk.
értékelés