-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
karbantartó
-
Asszisztens
-
Értékesítő
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Vaníliával is ízesíthetjük
Hozzávalók:
25 dkg étcsokoládé, vagy kakaó, 15 dkg vaj, 10 dkg cukor, 3 tojás, kevés só, 1 zacskó zselatin, díszítésnek tejszínhab, aki szereti, tehet bele vaníliát
Elkészítés:
Áztassunk egy doboz zselatint egy fél bögre hideg vizbe, majd hagyjuk állni.
Vízgôz fölött olvasszuk fel a csokit , mikor már felolvadt, tegyük bele a cukrot és a vajat. Aztán keverjük hozzá a tojásokat, a zselatint és egy pici sót. Amikor elkészült ötsük hideg vízzel kiöblített formákba és tegyük a hűtőszekrénybe. Amint megkeményedett, tejszínhabbal tálaljuk.
értékelés