-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Kőműves
-
Asszisztens
-
Értékesítő
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
karbantartó
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Komissiózó / Rendelés ellenőr
2024. 11. 21
-
Teherautó sofőr (CE) Frigo disztribúció
2024. 11. 21
-
Tolóoszlopostargonca-vezető
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Tejszínhabbal, de fagyival is díszíthetjük |
Hozzávalók:
1 bögre zsemlemorzsa
1 liter tej
2 tojás
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt fahéj
három evőkanál cukor
fél tábla reszelt étcsokoládé.
Elkészítés:
A zsemlemorzsát, a tejet, fahéjat és a csokoládét tegyük egy tálba, és áztassuk két-három órán keresztül. Keverjük össze a tojást, a cukrot és sót, majd keverjük hozzá a masszához.
Ezután porciózzuk ki a pudingot kisebb edénykékbe, vagy egy tűzálló tálba és tegyük a sütőbe - alacsony fokozaton -, körülbelül negyven percre. Amint kész, tejszínhabbal, vagy vanília mártással tálaljuk.
értékelés