-
Értékesítő
-
Óvodapedagógus
-
Asszisztens
-
Kőműves
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
takarító
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Eladó - Webshop Eladó / Ügyfélszolgálatos
2024. 11. 20
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Diós haboslepény receptje:
Ezután vágjuk két egyenlő részre a tésztát, majd 1/2 cm vastagra nyújtsuk ki őket. Az egyik kinyújtott lapot tegyük tepsibe, és kenjük meg töltelékkel.
A diós haboslepény tölteléke:
17 dkg darált diót összevegyítünk 12 dkg vaníliás cukorral, 3 tojássárgájával, és 4 evőkanál tejföllel. Jól összekeverjük, azután a tésztára kenjük.
A tészta másik felét tegyük rá a töltelék tetejére, és hagyjuk kelni 1 órát. Ezután 6 tojásfehérjéből kemény habot verünk, 25 dkg porcukrot kanállal gyorsan hozzákeverünk, és a habot egyenletesen a tészta tetejére kenjük, és apróra vágott dióval vagy mazsolával meghintjük. Előmelegített sütőben 160 C-on megsütjük. Amint megsült, langyosra hűtjük és kockákra szeleteljük.