-
Értékesítő
-
Kőműves
-
karbantartó
-
Szállodai recepciós állás
-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Eladó | Szolnok
2024. 12. 02
-
IT data engineer
2024. 12. 02
-
Minőségellenőrzési munkatárs
2024. 12. 03
-
Könyvelő gyakornok
2024. 12. 03
-
Játékbolti kisegítő
2024. 12. 03
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A céklasaláta elkészítése
- 1-2 fej céklát megmosunk, meghámozunk és nyersen, sajtreszelőn lereszelünk.
- Egy szál tormával ugyanezt tesszük, majd összekeverjük a lereszelt céklával.
- Sózzuk, kevés őrölt köménymaggal, egy-két evőkanál kristálycukorral, öt-hat evőkanál 20%-os ecettel ízesítjük.
- Vigyázni kell a cukorral, mert a cékla idővel megédesedik.
- Néhány óra hosszat (szorosan lefedve) állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek (de az aromája el ne illanjon).
Hideg ételekhez, főtt húsokhoz, virslihez, sült- és főtt kolbászhoz kitűnő saláta.
értékelés