-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Kőműves
-
Asszisztens
-
Értékesítő
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
karbantartó
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Komissiózó / Rendelés ellenőr
2024. 11. 21
-
Teherautó sofőr (CE) Frigo disztribúció
2024. 11. 21
-
Tolóoszlopostargonca-vezető
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
„Ez a gyorstorta sokkal inkább egy cobbler-szerű desszert, mintsem igazi torta. Én habtejszínnel, jégkrémmel vagy öntettel tálalható. Könnyen elkészíthető és nagyon finom."- Kipróbáltuk!
Előkészítés: 15 perc
Sütés: 1 óra
Kész van: 1 óra és 15 perc
18 adagra elegendő hozzávalók
Hozzávalók
- 1/2 kg magvazott meggy, vagy cseresznye
- 1 ananászkonzerv
- 1 csomag tortapor
- 1 csésze olvasztott margarin
- 1 csésze reszelt kókusz
- ½ csésze apróra tört dió
Tanácsok a gyorstorta elkészítéséhez
1. Melegítsd elő a sütőt 175 Cº-ra. Vékonyan zsírozd be egy 22,5 x 32,5 centiméteres tepsit.
2. Tedd bele az előkészített tepsibe a cseresznyét, vagy meggyet, és a darabolt ananászt. Szórd a tortaport a tetejére úgy, hogy egyenletesen befedje. Öntsd a tortaporra az olvasztott margarint, majd a tetejét szórd meg a kókusszal és a dióval.
3. Süsd 50-60 percig az előmelegített sütőben, amíg aranybarna nem lesz.
Mennyi a tápértéke?
Az egy adagra eső: Kalóriatartalom - 311
Zsírtartalom - 16,8 gr.
Koleszterin - < 1 mg.
értékelés