-
Asszisztens
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
takarító
-
Kőműves
-
Óvodapedagógus
-
karbantartó
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Alkalmi pakolós diákmunka - XII. kerület - 11.29. - Br. 2000Ft / óra
2024. 11. 21
-
Karbantartó
2024. 11. 21
-
HR Gyakornok Pécs (WHC022603)
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hogyan készül a hibiszkusz puncs?
Hozzávalók:
- 4 liter víz
- 2 csésze szárított hibiszkusz virág hüvely
- 2 csésze kristálycukor
A hibiszkusz puncs tálalásakor ne használjunk világos színű asztalterítőt |
A hibiszkusz puncs elkészítése:
- Tedd a vizet és a száraz hibiszkuszt egy edénybe, majd helyezd be a sütőbe (ne alumínium edényt használj). Fedd le, és hagyd állni legalább 2 órát.
- Vedd le a fedőt róla, és tedd oda forrni. Csökkentsd a hőfokot, és hagyd 6-8 percig tovább főni.
- Töltsd át egy szitán, majd dobd ki a szilárd darabokat. Add hozzá a cukrot, és addig kavard, amíg el nem olvad. Hűtsd le jól.
- Töltsd kis koktél poharakba, amikben jégkockák vannak. Díszítsd ízlés szerint.
Jó tudni: A hibiszkusz C-vitaminban gazdag, ezért gyakran készítenek belőle lekvárt, zselét és mártást.
értékelés