-
Értékesítő
-
sofőr
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
karbantartó
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Kőműves
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Eladó | Szolnok
2024. 12. 02
-
IT data engineer
2024. 12. 02
-
Minőségellenőrzési munkatárs
2024. 12. 03
-
Könyvelő gyakornok
2024. 12. 03
-
Játékbolti kisegítő
2024. 12. 03
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A grog egy ugyanolyan téli "szíverősítő" ital, mint a forralt bor, csak ennek rum az alapja. Elkészítése egyszerű, a siker garantált!
A téli forró italok közül a grog tartalmazza a legtöbb alkoholt, úgyhogy ne lepődj meg, ha érzelgőssé tesz, és könnyeket csal a szemedbe!
Hozzávalók 1 adagra:
- 1 kanál méz
- 1 rúd egész fahéj
- 4 szem szegfűszeg
- 2 szem szegfűbors
- 1 evőkanál narancslé
- 2 evőkanál 80 %-os rum
- 1 szelet narancs
- forró víz a felöntéshez
Elkészítés
Hőálló pohárba tesszük a mézet, szegfűszeget, szegfűborsot a narancsszeletet, a narancslevet, és a rumot is. A pohárba teszünk egy egész rúd fahéjat, végül az egészet felöntjük forrásban lévő vízzel. A kész italt felkeverjük, és forrón kínáljuk!
értékelés