-
Asszisztens
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
karbantartó
-
Értékesítő
-
Óvodapedagógus
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Komissiózó / Rendelés ellenőr
2024. 11. 21
-
Teherautó sofőr (CE) Frigo disztribúció
2024. 11. 21
-
Tolóoszlopostargonca-vezető
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Zserbógolyó készítése:
Hozzávalók:
-
- 5 dkg háztartási keksz
- 15 dkg aszalt sárgabarack
- 1 evőkanál baracklekvár
- 1 evőkanál porcukor
- 1 csomag vanilincukor
- 2 evőkanál narancslé, vagy baracklé
- egy fél citrom lereszelt héja
- 1 kávéskanál rumaroma
- egy fél tábla étcsoki
- 1 kávéskanál vaj
- 1 kávéskanál tejszín
A kekszet finomra daráljuk, a diót kicsit durvábbra, az aszalt sárgaarackot apróra vágjuk, és beáztatjuk a gyümölcslébe. Ha megpuhult, minden hozzávalót egy tálban jó alaposan összedolgozunk. Ha nem akar összeállni, akkor mehet bele még egy kanál gyümölcslé. Azután kézzel golyókat formázunk belőle, és egy tálcára pakolva a hűtőbe tesszük pár órára. Ha megdermedt, a csokit megolvasztjuk a vajjal és a tejszínnel, belemártjuk a golyókat (fogpiszkálóval, vagy villával), meghintjük finomra őrölt dióval, és hagyjuk rászikkadni a mázat.
értékelés