-
karbantartó
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Értékesítő
-
Óvodapedagógus
-
Asszisztens
-
takarító
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
SZAKÁCS
2024. 11. 25
-
Árufeltöltő
2024. 11. 26
-
Mobil autómosó
2024. 11. 27
-
Gyógyszeripari hitelesítő munkatárs
2024. 11. 27
-
Validálási gyakornok
2024. 11. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hamarosan elérkezik végre az az időszak, amikor kicsit többet lehetünk szeretteinkkel, mint az év nagy részében. Azoknak, akik az ünnepeket nem szeretnék csupán sütkérezéssel tölteni, de valamilyen finomsággal mégis meglepnék vendégeiket, a táblás csokoládék után összeállítottunk egy bonbonválogatást, amivel bizonyára elnyerik tetszésüket.
Kezdjük a sort egy izgalmas újdonsággal, amely igazán friss terméknek számít a piacon!
Áth-Horváth Zsóka: BerryBon fantázianévre keresztelt bonbonja egy igazi vitaminbomba, melynek étcsokoládékérgén belül berkenye, szamóca, fekete ribiszke, szeder, fekete bodza, csipkebogyó és datolya levének koncentrátuma rejlik. Kiegészíti még egy kis kakaópor és pontosan adagolt D3-vitamin is! A bogyósok ribiszkés-bodzás, egyszerre savanykás, vegetális, fanyarkás íze, a kakaópor mély aromája és egy leheletnyi fűszeresség az, amely a bonbont magas beltartalmi értékén túl izgalmassá teszi.
Forrás: berrybon.hu
A következő bonbon gazdag ízvilága, ami lenyűgözi az embert.
CsoKiss: 5 fűszeres elnevezésű fahéjas, kardamomos, szegfűszeges, tonkababos és kávés fűszerkeverékkel megbolondított étcsokoládéba burkolt, tejcsokoládékrémes bonbonja az ízek játéka. A kakaó aromáinak, a fűszerek vibráló változékonysága és a kávé frissítő hatása garantáltan hosszúra nyújtja az ünnepi pillanatokat, vagy épp fordítva, amilyen finom, pont általa válik nyilvánvalóvá, hogy egy szempillantás alatt kifogytunk a bonbonokból.
Forrás: csokiss.hu
Ez után jöjjön egy olyan csemege, amelyet leginkább Szilveszterre ajánlunk!
Kockacsoki: Fehér gömb pezsgőkrémmel rózsaborsos cukorkéregben. Huh, ennek a trüffelnek már a neve is sokat elárul selymességéről, lágyságáról. Édes ízeit a rózsabors pikáns zamata szépen ellensúlyozza. Ha az éjfél utáni koccintás pezsgőjéhez fogyasztjuk, akkor igazán ünnepivé varázsolja a pillanatot.
Forrás: kockacsoki.com
Nem egy szokványos ízvilágú az alábbi bonbon, de rendkívül kellemes.
Mandulaforgács: Komlós bonbon az étcsokoládé és a komlókivonat olyan találkozása, ami egy tökéletes harmóniát alkot. Nem beszélve a batáta (édesburgonya) édeskés ízéről, amely szintén jelen van benne. Kellemesen olvad szét a szájban. Nem kirobbanó a komló íze, de, ha kicsit odafigyelünk rá, akkor egy páratlan, már-már majdnem hogy sörös íz sejlik fel benne.
Az International Chocolate Award kelet-európai versenyének bronzérmes bonbonja szintén meglepő ízekkel bír.
Lady Lavender: Sajmeggypálinka-zöldbors bonbonja roppanós, vékony étcsokoládékérgét, ha szétharapjuk tökéletesen krémes állagú ganachetöltelékének pálinkatartalma nagyon finoman, egyenletesen oszlik szét nyelvünkön. Közben pedig a zöldbors enyhén vegetális, alig csípős íze melegséggel tölti el a kóstolót.
Forrás: Ladylavander.hu
Dekoratív és fineszes aromákkal, zamatokkal bír a következő csokis apróságunk.
Sokkoládé: Yuzu, rövid név, de annál hosszabb lecsengés jellemzi ezt a szép napsárga „festéssel” tarkított, étcsokoládés kérgű, japáncitrommal ízesített bonbont. Az olvadó töltelék kakaós ízét gyorsan felváltja ennek a Kelet-Ázsiából származó különleges citrusfélének a vegetális-citromfüves, citrusos-gyümölcsös, aromás íze, amely sokáig kényezteti e bonbon kóstolóját.
Forrás: sokkolade.hu
A kiváló minőségéért 2 arany csillaggal jutalmazott, Great Taste Award díjas bonbon méltán lehet büszke erre az elismerésére.
Sweetic: Zölddiós szívalakú bonbonja gyönyörű, fényes étcsokoládékéregbe burkolt zölddiólekváros, krémes fehércsokoládé töltelékével, különleges ízével nem egy hétköznapi élmény az biztos. Finoman kesernyés, vegetális, édeskés zamataival, lágyságával hosszan megmarad emlékezetünkben, s talán szívünkben is. Ha pedig ez nem lenne elég, kóstoljuk meg a fehércsokoládé-kéreggel készült változatát is!
Forrás: sweetic.hu
Végül, de nem utolsó sorban következzen egy olyan drazsékülönlegesség, amelynek rusztikus külsője egy kifejezetten üdítő ízű gyümölcsöt rejt.
Szántó Tibor: Inka bogyó Peru Piura étcsokoládé drazséja bean to bar azaz, a kakaóbabtól a végtermékig egy helyen, egy kézben készült termék. A perui kakaó egzotikus gyümölcsös aromáinak kiváló társa az inkabogyó, vagy más néven physalis, amely édes-savanykás, finoman gyümölcsös jegyeivel frissességet, élénkséget kölcsönöz a puha kakaóbevonatnak.
Forrás: szantotibor.com
Szerencsére a magyar bonbonkínálat rendkívül széles palettán mozog, így hosszasan lehetne még sorolni a jobbnál jobb bonbonokat. Reméljük, hogy ebből a rövid kis áttekintésből is mindenki megtalálja a maga ízlésének megfelelő nassolnivalót.
Köszönjük a bonbonajánlót a CsokiLaBor Blog bloggerének: