-
Értékesítő
-
karbantartó
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Kőműves
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Takarító - Dunakeszi
2024. 11. 22
-
Intézeti titkár
2024. 11. 22
-
Junior épületgépész mérnök
2024. 11. 22
-
Könyvelő
2024. 11. 22
-
Takarító
2024. 11. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Gyümölcsös kukoricalepény készítése
Hozzávalók:
-
- 12dkg cukor
- 13 dkg vaj
- 15dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
- 15 dkg teljes kiőrlésű kukoricaliszt
- 1 sütőpor
Elkészítése:
Keverjünk habosra 4 tojást 12 dkg cukorral, adjunk hozzá 13 dkg olvasztott vajat, 15-15 dkg teljes kiőrlésű búza-, illetve kukoricalisztet és egy zacskó sütőport. Nagyon jól keverjük ki a masszát. Adjunk hozzá félbevágott, kimagozott datolyát vagy más, ízlés szerinti, nem túl leveses gyümölcsöt. Tegyük a masszát kivajazott, kilisztezett formába. Előmelegített sütőben, 250 fokon kb. 10 percig süssük, majd csökkentsük a meleget 180 fokra, és kb. 30 perc után végezzünk tűpróbát. Miután kihűlt, a tepsiből kivéve vágjuk fel, a szeletkék tetejét díszítsük gyümölcsdarabokkal, rácsepegtetett olvasztott csokoládéval vagy durvára vágott dióval, mandulával.
Tipp: Ha van fánk sütőnk, abban is nagyon könnyen kisüthető.