-
Értékesítő
-
karbantartó
-
Kőműves
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Asszisztens
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Nézzük, hogyan készül ez a különleges limonádé, amelynek fenséges íze biztosan magával ragad mindenkit.
Adjunk egy kis levendulavirág aromát e frissítő limonádé ízhez
Talán nem is sejtjük, hogy milyen sokan vannak azok, akik a hidegebb évszakokban is inkább választják a hideg hűsítőket (esetleg jéggel), mint a meleg teákat vagy forró csokoládét. Habár a teákat is nagyon szeretem, egy hűsítő limonádét - legyen az tavasszal, ősszel, nyáron vagy télen - bármikor elfogadok.
És ha már itt tartunk, akkor dobjuk fel levendulával az egyszerű limonádénkat. Cikkünkből megtudhatja, mi az elkészítési módja ennek a zamatos limonádénak.
Tanácsok, hogyan érdemes tavasszal az öreg, felkopaszodott levendulát megmetszeni
Hozzávalók (11 pohár levendulás limonádéhoz):
- 1 csésze (250 ml) friss (jól lenyomkodott) vagy szárított levendulavirág
- 2 csésze (500 ml) forrásban levő víz
- 8 csésze (2 l) hideg víz
- 1 csésze (250 ml) frissen facsart citromlé
- 1 csésze (250 ml) cukor
- Levendulaszárak, és friss citrom/lime szeletek a díszítéshez
A limonádé elkészítésének receptje:
- Egy nem reaktív (például rozsdamentes acél) edényben áztassuk a levendulát a forrásban levő vízben 15 percig, majd szűrjük át egy tiszta kávéfilteren.
- Egy nagy kancsóban keverjük össze a hideg vizet, a citromlét és a cukrot. Adjuk hozzá a levendula-forrázatot, tegyünk hozzá jeget, citromszeleteket és levendulavirágot. Tálaljuk levendulaszárra szúrt eperdarabokkal.
Fogyasszátok egészséggel!
értékelés