-
Asszisztens
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Kőműves
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
karbantartó
-
takarító
-
Értékesítő
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Vállalati jogtanácsos
2024. 11. 21
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
2019. szeptember 11.
Nyár végén, mikor dúskálunk az alapanyagokban könnyedén elkészíthetjük az alábbi levesbetéteket télire a kertben található alapanyagokból. Az ötlet Harcsásné Annamáriától származik, egy Facebook csoportban találkoztam vele, és elkértem tőle a fotóit és ezt a szuper elképzelést.
Paprikába tölt petrezselyem, zeller és lestyán levelet, koktélparadicsomot és egyenként csomagolva mélyhűtőbe teszi, hogy télen csak egy mozdulattal a nyár ízeit csempészhessük a főztünkbe. Köszönjük Annamáris a hasznos trükköt, kipróbáljuk!
Levesbe jól jöhet még télen:
értékelés