-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Értékesítő
-
karbantartó
-
takarító
-
Asszisztens
-
Kőműves
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Eladó - Webshop Eladó / Ügyfélszolgálatos
2024. 11. 20
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A sonkás rizssaláta elkészítése
Hozzávalók:
- 1 1/3 csésze hosszúszemű, főtt rizs
- 1/4 csésze franciasaláta öntet
- 3/4 csésze majonéz
- 1 evőkanál apróra vágott zöldhagyma
- 1/2 teáskanál, vagy ízlés szerint curry por
- 1/2 teáskanál, vagy ízlés szerint só
- 1/8 teáskanál, vagy ízlés szerint borskeverék
- 1/2 teáskanál száraz mustár
- 230 g vékonyra szeletelt főtt sonka
- 1 csésze karfiol rózsáira bontva
- 1 csésze fagyasztott zöldborsó, megfőzzük, lecsepegtetjük, majd lehűtjük
- 1/2 csésze aprított zeller
- 1/2 csésze vékonyra szeletelt retek
Keverjük össze a rizst a salátaöntettel, majd hűtsük le. A majonézt, a hagymát, a curryt, a sót, a mustárt és egy cseppnyi borsot vegyítsünk össze, majd adjuk hozzá a rizshez. Végül tegyük hozzá a sonkát és a zöldségeket, majd ezt is keverjük össze. A salátát hűtött dinnyével, avokádó szeletekkel, illetve saláta levelekkel is tálalhatjuk.
A recept 6 személynek elegendő.
értékelés