-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Asszisztens
-
Értékesítő
-
Kőműves
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
karbantartó
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Komissiózó / Rendelés ellenőr
2024. 11. 21
-
Teherautó sofőr (CE) Frigo disztribúció
2024. 11. 21
-
Tolóoszlopostargonca-vezető
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Spenótos tésztatorta elkészítése
Hozzávalók:
45dkg bonduelle leveles mirelit spenót
25dkg tehéntúró
3dl tejszín
25dkg tönköly tészta
só, bors, szerecsendió, bazsalikom, petrezselyem
kevés vaj
Elkészítés:
A felengedett, lecsepegtetett spenótot kevés vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, a túrót, a kifőtt tésztát és a tejszínt.Tetszés szerinti tepsibe vagy szilikon formába öntjük és kb 30 perc alatt közepes hőmérsékleten megsütjük. A tetejére szórhatunk parmezán sajtot is. Nagyon ízletes sült csirkével vagy akár magában is.
értékelés