-
Értékesítő
-
karbantartó
-
Kőműves
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Asszisztens
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Tepsiben sült csirkés makaróni saláta
Hozzávalók:
- Kb. 225 gramm makaróni (2 csésze)
- 3,5– 4 csésze főtt csirkehús, kockára, vagy szeletekre vágva
- 1/3 csésze aprított, pirított mandula
- 1 evőkanál citromlé
- 1 teáskanál reszelt citromhéj
- 1,5 csésze feldarabolt sajt (kb. 225 gramm)
- 2 teáskanál fűszerezett só
- 1/2 teáskanál bors
- 1 1/4–1 1/2 csésze majonéz
- Apróra vágott friss petrezselyem (ízlés szerint)
A csirkés makaróni saláta elkészítése:
- A tésztát sós vízben főzzük meg, a csomagoláson jelzett ideig, majd szűrjük le.
- Egy nagy edényben keverjük hozzá a tésztához a csirkét, a mandulát, a citromlét, a citromhéjat, a sajtot, a sót, a borsot és a majonézt.
- Az egészet töltsük át egy kivajazott tűzálló edénybe, vagy tepsibe. 175 ˚C fokos sütőben 30 percig süssük.
- Ízlés szerint díszítsük apróra vágott petrezselyemmel.
- Ez a csirkés makaróni saláta recept 4–6 személyre elég.
értékelés