-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Értékesítő
-
Óvodapedagógus
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
karbantartó
-
Asszisztens
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Vállalati jogtanácsos
2024. 11. 21
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók:
- 26 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- 3 dkg kakaópor
- 1 nagy tojásfehérje
- 10 dkg porcukor
- 1 vaníliarúd
- egy marék aprított, nem sózott mandula
- 2 csipet só
Elkészítése:
Összekeverjük a lisztet a vajjal, egy másik tálban megolvasztjuk a vajat, robotégppel hozzákeverjük a porcukrot, a tojásfehérjét és a sót, belekapargatjuk a vaníliarudat, beleszórjuk az apróra tördelt mandulát, és amikor már tejesen sima, homogén, akkor hozzádolgozzuk a lisztes kakaót is. Amikor szép egyenletes a tészta, a tálat lefedve hűtőbe tesszük. Jó másfél órát hagyjuk állni (zuhanyzás, ruhaválogatás, smink, stb...:), azután sütinyomó zsákkal kis hullámkekszeket formázunk belőle, végül előmelegített (kb 180 fokos) sütőben 15 percig sütötjük.
Tea, tejeskávé mellé nélkülözhetetlenné válik az első kóstolás után, de tortaalapnak is kiváló.
értékelés