-
karbantartó
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
takarító
-
Értékesítő
-
Kőműves
-
Asszisztens
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Zöld leves elkészítése
Hozzávalók:
1 vöröshagyma
1 marék sóska
150 g spenót
1 csokor petrezselyemzöld
1 tojás
25 g vaj
1 evőkanálnyi liszt
2 evőkanálnyi tejföl
só, bors
Elkészítés:
Vágjuk finomra a hagymát és pároljuk meg kevés vajon. Hintsük meg a liszttel, készítsünk rózsaszínű rántást, majd engedjük fel a levessel. Jól keverjük el. Amíg kis lángon felforr, főzzük keményre a tojást.Mossuk meg és vágjuk apróra a petrezselymet, a sóskát és a spenótot, és ha már forr a leves, tegyük bele. Hagyjuk főni kis lángon 10 percig, majd sózzuk, ízlés szerint borsozzuk. Végül adjuk hozzá a tejfölt, keverjük el jól, és forraljuk össze.A tányérba tegyünk egy fél kemény tojást, erre tálaljuk a levest. További tudnivalók: Vegetáriánusok készíthetik zöldség-erőlevessel, tojás helyett pirított kenyérkockával. Akik pedig szeretik a húst, a tányér aljára - a tojás mellé vagy helyett - tehetnek puhára főtt, gyufaszálnyira vágott füstölt sonkát.