-
karbantartó
-
takarító
-
Értékesítő
-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Asszisztens
-
Kőműves
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A fűszeres rizsgolyó elkészítésének receptje:
Hozzávalók tetszés szerinti mennyiségben:
-
- sárgarépa
- fokhagyma
- gyömbér
- rizs
- só
- bors
- szezámmag
- kukorica
Vágjuk a zöldségeket olyan finomra, amilyenre csak lehet. A gombákat nagyobbra vághatjuk, mert úgyis összezaugorodnak, amikor megfőnek. Egy serpenyőben melegítsünk egy kis olajat. Tegyük bele a felaprított zöldségeket, majd dínszteljük meg őket. Amikor már kezdenek megpuhulni, akkor adjunk hozzá egy kevés csirkehúslevest (kockából is tökéletes főzni, elég 1dl belőle. Azért kell, hogy tompítsa a sárgarépa ízét). Sózzuk, borsozzuk és hagyjuk, hogy a zöldségek megfőjjenek. Egy külön edényben a szokásos módon főzzük meg a rizst. Amint kész, és kihűlt, keverjük össze az aprított zöldségekkel, majd formázzunk belőle apró golyókat.
Nagyon ízletes és különleges köret, de magában is fogyasztható.