-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Értékesítő
-
Óvodapedagógus
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
karbantartó
-
Asszisztens
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Vállalati jogtanácsos
2024. 11. 21
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A növényi rostokban gazdag táplálék javítja az emésztés hatékonyságát és csökkenti a bélbetegségek fellépésének veszélyét. A gyümölcsök bőségesen tartalmaznak élelmi rostokat, ezért fogyasztásukkal, a táplálkozás minősége, a bélrendszer működése javítható. A kalóriamentes élelmi rostok teltségérzetet idéznek elő, ezért fogyasztásuk átmeneti étvágycsökkenéssel jár.
A gyümölcsök kalóriatáblázata után most bemutatjuk az egyes gyümölcsök rosttartalmát is 100 gramm gyümölcsre vetítve.
Gyümölcs | Rosttartalom |
Áfonya | 2,4 |
Alma | 1,3 |
Ananász | 0,4 |
Avokádó | 6,7 |
Banán | 2,6 |
Citrom | 2,2 |
Cseresznye | 0,4 |
Datolyaszilva | 3,6 |
Egres | 2,7 |
Eper | 0,8 |
Füge | 2,9 |
Görögdinnye | 0,8 |
Grapefruit | 0,4 |
Kajszibarack | 0,8 |
Kiwi | 0,8 |
Kókusz | 9 |
Körte | 2,6 |
Mandarin | 0,5 |
Mangó | 1,8 |
Málna | 5,6 |
Meggy | 0,3 |
Narancs | 0,5 |
Nektarin | 1,2 |
Őszbarack | 1 |
Pamelo | 1 |
Papaya | 1,8 |
Ribizli | 4,3 |
Sárgadinnye | 0,9 |
Szeder | 4 |
Szilva | 0,5 |
Szőlő | 1,3 |
értékelés