-
Asszisztens
-
Óvodapedagógus
-
karbantartó
-
Kőműves
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
takarító
-
Értékesítő
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Eladó - Webshop Eladó / Ügyfélszolgálatos
2024. 11. 20
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A narancslepény receptje
Hozzávalók:
- 7 tojás
- 5 dkg reszelt citromhéj
- 14 dkg vaj
- 1 dl narancslé
- 20 dkg cukor
- 5 dkg kakaópor
- 14dkg liszt
A narancslepény elkészítése
7 tojásfehérjét kemény habbá verünk. 4-5 dkg reszelt friss narancshéjat, 14 dkg vajat, 1 dl narancslevet 20 dkg cukorral habosra keverünk. 5 dkg kakaóport, és 14 dkg lisztet összevegyítünk, ezt hozzáadjuk a fele habhoz, jól összekeverjük, a másik fele habot pedig könyedén hozzávegyítjük. Egy kisebb zsírozott, lisztezett tepsibe simítjuk, forró sütőbe tesszük, lassú tűznél megsütjük (160 C-os). Ha megsült, melegen csokoládé mázzal bevonjuk. Ujjnyi szeletekre vágjuk.
értékelés