-
takarító
-
Asszisztens
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Kőműves
-
Értékesítő
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Óvodapedagógus
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Eladó - Webshop Eladó / Ügyfélszolgálatos
2024. 11. 20
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hatékony almatárolás - egyszerűen
- Ha van egy kis tétel almánk, a legjobb megoldás a hűtőben vagy a pincében tárolni. Ha a pince hőmérséklete nem
Hogyan tároljuk az almát? - A konténert mindenképp béleljük ki perforált (lyukacsos) műanyag szigetelőanyaggal, hogy az almák ne száradjanak ki.
- Ha egyszerű műanyag zacskót használunk szigetelőanyagként, ne felejtsünk el apró lyukakat szúrni rá, különben a normálisnál is hamarabb megromlanak az almák. De ha lehet, inkább kerüljük a hagyományos műanyag zacsikat!
- Sokan azt tanácsolják, hogy nagyobb mennyiségű alma tárolása esetén helyezzünk párásító készüléket a pincébe.
- Mi magunk is készíthetünk párásítót. Válasszunk le egy kisebb területet, majd akasszunk fel egy darab zsákvásznat úgy, hogy annak alsó vége belelógjon egy vízzel telt edénybe. Ezután állítsunk egy ventillátort a zsákvászon mögé, hogy az egész pincébe eljuttathassa a nyirkos levegőt.
- Azonban ne felejtsük el, hogy a ventillátor motorja (vagy akár a hagyományos párásító motorja is) képes elegendő hőt leadni ahhoz, hogy az almákat felmelegítse.
értékelés