Keresett kifejezés: “”

Cikkek (7269)

5856. Lazac elkészítése, avagy bepillantás a profi séfek titkaiba

A lazac elkészítése a megfelelő alapanyag kiválasztásával kezdődik. Abban az esetben, ha lehetőségünk nyílik a választásra, preferáljuk inkább a friss lazacot a fagyasztott áruval szemben. A friss halat egyrészt jóval könnyebb lesz elkészíteni, másrészt pedig a végeredmény is sokkal intenzívebb kulináris élménnyel fog gazdagítani minket.

5857. A női kosztümök múltja és jelene

A női kosztümök nyújtotta lehetőséggel élve felébreszthetjük a bennünk szunnyadó nőiességet, emellett pedig az elegancia rendkívüli atmoszférájával is körbevehetjük magunkat. A szóban forgó ruhadarabok elképesztő népszerűségnek örvendenek világszerte a hölgyek körében, és úgy tűnik, a csillaguk nemhogy leáldozóbban, épp ellenkezőleg: felemelkedőben van.

5858. Póló nyomtatás cégeknek: cél a brand népszerűsítése

Póló nyomtatás érdekel? A magáncélra, ajándékba készíttetett megoldásokon túl minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik a céges pólók iránt. Elsősorban azok a marketingesek, vezetők választják ezt a megoldást, amely cégeknél többen tevékenykednek, vagy egy egész flotta szolgálja a mindennapi ügyvitel eredményességét. A nyomtatott egyen póló segítségével nem csak a céges brand építhető, hanem az összetartozás érzése is fokozható.