Keresett kifejezés: “”

Cikkek (7269)

6906. A gin fűszernövényei: ízek, aromák, zamatok

Jelenleg a giniparban körülbelül 120-150 többé-kevésbé gyakori fűszert használnak ginkészítéséhez. Ezek között valamelyik elengedhetetlen egy jó recepthez, van, amit pedig alig egy-két lepárló használ, hogy így tegyék egyedivé saját terméküket. Bemutatjuk a ginekhez felhasznált 5 leggyakoribb fűszert, amelyek a ginreceptek alapjának számítanak. Bármelyik gint vizsgáljuk, magabiztosan állíthatjuk, hogy ezen fűszerek szinte mindegyikét tartalmazza.

6907. Ezért egyél sült csirkét

Manapság egyre népszerűbbek a vegetáriánus és a vegán étrendek, ugyanakkor nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az emberek többsége még mindig húsevő. Sokan a marhára esküsznek, másoknak a sertéshús a kedvence, de a legnépszerűbb kétségkívül a sült csirkehús, ami jól elkészítve az egyik legfinomabb étel a világon. Nem véletlen, hogy egy jó sült csirkecombnak vagy rántott csirkemellnek nagyon nehéz ellenállni. Legújabb cikkünkben összegyűjtöttünk néhány érdekességet és hasznos tudnivalót a sült csirkéről azok számára, akik szeretnének többet megtudni kedvenc fogásaikról!

6908. Mit tegyél ha száraz a bőröd?

A megfelelően ápolt, hidratált és táplált bőr a szépség egyik legfontosabb összetevője. Bár a bőrtípus örökletes, az átgondolt napi rutin segíthet abban, hogy bőrünk ápolt és gyönyörű legyen.