Keresett kifejezés: “”

Cikkek (7270)

3111. A savanyú káposzta készítése házilag

A savanyú (más néven erjesztett) káposzta készítése hagyományosan a betakarításkor megmaradt káposztafejek felhasználására szolgált. Ez egy olyan hagyomány, amelyből régen az egész család kivette a részét. Ebben a cikkben a hordós káposzta készítését szeretném ismertetni, továbbá arról is szó lesz, hogy miért is olyan egészséges a savanyú káposzta fogyasztása.

3112. A bergamot tea gyógyhatásai

A bergamot teát az azonos elnevezésű növény forrázása által nyerik. Számos gyógyhatással rendelkezik és többnyire azok fogyasztják, akik köhögéssel, náthával, orrmelléküreg-gyulladással, stb. küszködnek. 

3113. Tehéntej vagy szójatej: melyik a jobb?

A szójatejnek a tehéntejjel szembeni előnyei heves viták tárgyát képezik, az előbbi egyre növekvő népszerűségének dacára. Hogy elfogulatlanul tudjunk választani, mindkettőt kielemeztük és összehasonlítottuk!

3114. Tudnivalók a fehér teáról!

A teafogyasztás hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt években. A tea évszázadok óta a legnépszerűbb italnak számít világszerte, ám fény derült arra, hogy napjainkban is újabb és újabb rajongókat szerez magának.

3115. Beltéri futónövények gondozása

A futónövények általában a szabadban nőnek, felkapaszkodnak a házak oldalára, kerítésekre és kerti boltívekre, de ugyanakkor beltéri dísznövényként is megállják a helyüket.