-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
karbantartó
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Kőműves
-
Asszisztens
-
Értékesítő
-
takarító
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Takarító - Dunakeszi
2024. 11. 22
-
Intézeti titkár
2024. 11. 22
-
Villanyszerelő
2024. 11. 24
-
Accountant
2024. 11. 24
-
GÉPÉSZ BERUHÁZÓ - MŰSZAKI ELLENŐR
2024. 11. 24
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Levendula szívvel-lélekkel
Magyarország első levendulás szakácskönyve
Halmos Monika, arany diplomás gasztronómus, számos szakácskönyv szerzője, a honi ehető virágok szakértője egy igazi kis kulináris csemegével jelentkezik, a levendula-rajongók kedvére: a könyv csupa-csupa levendulás receptet és ínycsiklandó fotókat tartalmaz a levestől a süteményekig, italt, húsételt, desszerteket.
Olyan finomságokat, mint például a fehér csokoládéleves levendulával, az illatos töltött őszibarack, a levendulás kávé és tej, a báránysült levendulafelhőben vagy a mediterrán mámor, ami egy pikáns citromkrémmel töltött, levendulavirággal ízesített aprósütemény. A szerző a levendulavirág konyhai felhasználásának minden részletére kitér: hogyan használjuk fel frissen, hogyan tartósíthatjuk a levendulaszegény időkre. Apró trükkökkel, tanácsokkal látja el az olvasót, amikkel a konyhai folyamatokat egyszerűbbé, az ételeket még finomabbá és ellenállhatatlanná tudjuk tenni. A receptes könyvben nem csak desszerteket és süteményeket találunk, hanem leveseket, főételeket, italokat, sós ételeket, és ötleteket a levendulás befőzéshez is. Egy egész levendulás menüt is összeállíthatunk belőlük, a receptek segítségével a levendula virága az élménygasztronómia meghatározó részévé válhat! Minden receptet hangulatos profi fotó illusztrál, így már kézbe venni is öröm a művet, amelyet Domonkos atya, tihanyi bencés szerzetes ajánl az olvasók figyelmébe.
A könyv maga nemében egyedülálló, egy igazi kis kincsesláda, kivitele elegáns, reprezentatív. Gazdag tartalma mellett ünnepi alkalomra, ajándékozásra is kitűnő, nem mindennapi kiadvány. A szerző neve is biztosíték a könyv magas színvonalára és sikerére.
Rózsakunyhó Alkotóműhely
Halmos Monika
+36-309647144
www.rozsakunyho.hu
info@halmosmonika.hu
A levendulás szakácskönyv ára: 1600 Ft+ postaköltség
Megrendelhető: info@ehetovirag.hu, +3630-9647144
Lehetőség van újra a Varázslatos virágízek c. könyv megrendelésére is, amelynek ára 3000 Ft (+ postaköltség), a két könyv együtt pedig csak 4000 Ft+ (postaköltség!)
A könyv mellé a receptek elkészítéséhez levendulás cukor és só is rendelhető, valamint különleges levendulás ajándékcsomagok! Ezekről bővebben itt.