-
Értékesítő
-
karbantartó
-
Kőműves
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Asszisztens
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Dobjuk fel salátánkat ehető virágokkal!
A sarkantyúvirág (Centranthus)
A sarkantyúvirágot leginkább színezés céljából használják. Úgy virágai, mint levelei borsos aromát adnak a salátának.
Sarkantyúvirág |
A körömvirág (Calendula officinalis)
A dúsan virágzó körömvirág bőségesen ellát minket szirmokkal. Szórjuk őket könnyedén a saláta tetejére.
Körömvirág |
A fűszernövények virágai
A bazsalikom, snidling, kapor, édeskömyény és rukkola virágai mind egy-egy szikrányi aromát és színt adnak a salátáknak.
Viola |
A viola (Matthiola)
Akár vadon növő, akár termesztett, a finom aromájú viola úgy feldob egy tál zöldségkeveréket, mint semmi más.
Borágó |
Borágó (Borago officinalis)
Virító kék, csillag alakú virágai szép kontrasztot képeznek a saláta zöldjével. A virág finom íze az uborkáéhoz hasonló. A lágyabb textúra érdekében válasszuk le a virágot a száráról.
Még több gyönyörű, ehető virág itt: Virágkonyha>>
értékelés