-
Kőműves
-
Értékesítő
-
Asszisztens
-
takarító
-
karbantartó
-
Óvodapedagógus
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Komissiózó / Rendelés ellenőr
2024. 11. 21
-
Teherautó sofőr (CE) Frigo disztribúció
2024. 11. 21
-
Tolóoszlopostargonca-vezető
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók:
- 200 g keksz (pl. Petit Beurre)
- 200 g csokoládés krém
- 150 g margarin
- egy doboz friss tehéntúró
- 2-3 evőkanál tejszín
- 100 g vaníliás porcukor
- egy csomag zselatin
- egy szelet sárgadinnye
- 5-6 nagy eper
- 2-3 kivi
- néhány enyhén pirított dió
A gyümölcsös-csokoládés kosár elkészítése
Törd össze a kekszeket robotgéppel, majd olvaszd meg a csokoládét, és keverd össze a margarinnal, végül öntsd az összetört kekszre és homogenizáld.
Helyezd ezt a keveréket kifóliázott tálakba, elegyengetve a kosarak széleit egy kanál segítségével.
Helyezd a diókat a falak, a leendő kosarak tetejére, ezután pedig tedd néhány percre (20-25) a fagyasztóba, hogy megkeményedjenek.
Közben készítsd el a tölteléket, összekeverve a tejszínt a túróval és a vaníliás cukorral, majd add hozzá lassan az elkészített zselatint. Tisztíts meg néhány gyümölcsöt, vágd kockákra, és add a túrós krémhez.
Vedd ki a kosarakat a tálakból, húzd le óvatosan a fóliákat, majd töltsd meg őket a gyümölcsös túróval, díszítsd eper-, kivi-, sárgadinnye-szeletekkel és tedd hűtőbe 1 órára, hogy jól megdermedjen.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Piaci árak: 2011. január 15.
2011 - 2. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.