-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Értékesítő
-
Asszisztens
-
takarító
-
Kőműves
-
Óvodapedagógus
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
MIG-MAG hegesztők
2024. 11. 21
-
Személyi sofőr
2024. 11. 21
-
Kasszás diákmunka Szigetváron (WHC022602)
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A brassói rakott káposzta elkészítése
Egy tűzálló tál aljába rétegezünk savanyúkáposztát, melyet sóval, borssal, csomborral és a finomra vágott kaporral megszórunk.
Erre teszünk egy pár szelet tenyérnyi nagyságú lapockát, amit előtte az olajban aranysárgára pirított hagymán elősütöttünk. Szintén sózzuk, borsozzuk és rakunk rá egy kevéske ketchupot.
Erre szintén káposzta kerül és addig rétegezzük amíg a hozzávalók elfogynak. A maradék ketchupot elkevejük a 3 dl tejföllel és a tetejére öntjük. Ezt 2 óráig forró előmelegített sütőben sütjük.
A brassói rakott káposzta fogyasztható köret mellé vagy magában.
Piaci árak - 20. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.